Mihai Bendeac, apariţie supriză la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 08.02.2017, 15:31
Mihai Bendeac, apariţie supriză la „Chefi la cuţite”
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuţite”. Cei trei juraţi au fost vizitaţi în culise de Mihai Bendeac, care i-a surprins cu motivul vizitei sale.

Mama actorului este fan al emisiunii „Chefi la cuţite” şi, fiind colegi de studiouri, Mihai nu a stat pe gânduri şi a făcut o vizită în platoul bucătarilor pentru a-i ruga pe aceştia să îi transmită un mesaj la telefon mamei sale. Aşa se face că cei trei simpatici bucătari au stat de vorbă cu mama lui Mihai şi s-au amuzat teribil împreună cu colegul lor.

Mihai a ţinut să îşi întrebe mama care dintre cei trei chefi este preferatul ei şi cine şi-ar dori să câştige acest sezon, iar răspunsul ei a fost pe placul tuturor: toţi trei sunt la fel de simpatici şi plăcuţi. Chef Dumitrescu a fost poate cel mai încântat de această surpriză, mai ales că este fan declarat al emisiunii în care colegul său este jurat, „iUmor”. „Chiar îi urmăresc şi mereu mi-am dorit să ajung în public la filmările lor, dar mereu ne-am cam suprapus programele. Aşa că m-am bucurat să ne întâlnim măcar într-o pauză.”

   Ce alte glume a făcut Mihai Bendeac în culisele „Chefi la cuţite”, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon care începe din 13 februarie, de la 20.30, în fiecare luni şi marţi.