Mihai Bendeac, ”avocatul” concurenţilor în noul sezon ”X Factor”

Apropo.ro / 20.07.2018, 09:22
Mihai Bendeac, ”avocatul” concurenţilor în noul sezon ”X Factor”
Actorul Mihai Bendeac s-a transformat încă din primele zile de audiţii ”X Factor” din cel de-al optulea sezon, care se desfãşoarã în prezent în Bucureşti, în ”avocatul” concurenţilor.

Cunoscut telespectatorilor din ipostaze de jurat sau transformat în pielea unor personaje, în rolul de prezentator, Mihai Bendeac s-a ţinut de promisiunea de a le fi alături concurenţilor şi de a-i încuraja. Astfel, noul membru al echipei nu se dă înapoi de la a le cere explicaţii suplimentare juraţilor pentru voturile lor sau chiar de la a le cere o şansă în plus în numele tinerilor cântăreţi. Bendeac i-a surprins pe juraţi când i-a rugat să lase un concurent să mai cânte o melodie, chiar dacă aceştia votaseră deja prestaţia acestuia. ”De regulă nu este ceva ce facem, dar având în vedere că este un sezon atât de plin de emoţie pozitivă, eu votez DA”, a spus Carla’s Dreams. Ce părere au avut însă ceilalţi trei juraţi, telespectatorii vor afla în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Tags: