Mihai Bendeac, cerut în căsătorie

De: Cristiana Trifu / 02.03.2018, 10:46
Mihai Bendeac, cerut în căsătorie
Surpriză pentru cei Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac! O concurentă a călătorit cale lungă până pe scena ”iUmor”, împinsă de gândul că astfel îl va putea cunoaşte pe juratul de care s-a îndrăgostit.

Tânăra sosită de la Viena a mărturisit că este îndrăgostită până peste cap de juratul Mihai Bendeac, ba chiar se declară geloasă pe orice femeie se apropie de artist. ”M-am uitat la toate sezoanele. Au venit toate fetele pe scenă, le-a sărutat şi m-am enervat foarte tare. Şi m-am gândit să vin şi eu, că acum sunt geloasă”, a mărturisit aceasta. Şi ca să îşi crească şansele, tânăra a venit pregătită cu o surpriză: o poezie de dragoste prin care l-a cerut în căsătorie pe Bendeac:

”Este la ”iUmor” un prinţ frumos, fermecător,
Pe el Mihai îl cheamă, toată lumea îl adoră
Este un actor faimos şi e tare frumos
Uitându-mă la el, mi-am dat seama că prinţul mi-a furat inima!
Cu el eu vreau să trăiesc şi pe el să îl iubesc
Lui îi e frică de căsătorie, singur îi place să fie!
Dar eu lui prinţul meu vreau să-i schimb viaţa mereu
Este un vagabont, dar eu am să-l fac să-şi bage minţile în cap
Ia uite pe cine am în faţă! E chiar prinţul meu din vis!
Ce e, Mihai, te-ai speriat când de tine am vorbit?
Nu te speria, iubite, eu am să am grijă să îţi bag minţile în cap!
Când la duş tu te vei duce, voi veni şi eu cu tine, ca să ştiu că eşti tu bine
Eu îţi promit, Mihai, că gândurile tale de a te uita la alta vor dispărea!
Deci ce spui, Mihai, te-am convins să te faci băiat de casă?

La capătul acestei prestaţii, Mihai Bendeac s-a arătat impresionat. ”Mi se pare senzaţional dacă spui că ai venit din Viena pentru mine…”, a spus juratul, care a fost astfel nevoit să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu poate accepta cererea în căsătorie.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).  

 

Tags: