Mihai Bendeac, copleşit de emoţii în Bootcamp-ul ”X Factor”: ”Nu mai vreau să fiu Bănică! E înspăimântător de greu”

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 12:13
Mihai Bendeac, copleşit de emoţii în Bootcamp-ul ”X Factor”: ”Nu mai vreau să fiu Bănică! E înspăimântător de greu”
Încă de la finalul audiţiilor din acest sezon ”X Factor”, Mihai Bendeac a bănuit că etapa următoare nu va fi uşoară, însă prima ediţie de Bootcamp, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, a fost un carusel al emoţiilor pentru prezentator.

Mihai Bendeac a fost copleşit de trăiri în primul său Bootcamp, în calitate de prezentator ”X Factor”. Văzând cum juraţii trebuie să aleagă doar patru concurenţi din grupele de câte zece tineri cântăreţi, actorul a mărturisit că nu îi va mai invidia niciodată pe aceştia. ” Urmează partea cea mai grea a acestei competiţii… Nu mai vreau să fiu Bănică, nu mai vreau nici viaţa lui Bănică, numai vreau nimic de la el! E înspăimântător de greu! Eu n-aş fi putut să fac asta, m-aş fi ridicat demult de pe scaun…”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ştefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulţi, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieţi sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams vor alege componenţa perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceştia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă şi un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediţiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finalişti, se califică în etapa Galelor următorul clasat.