Mihai Bendeac, despre cel mai mare coşmar al Deliei

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 11:23
Mihai Bendeac, despre cel mai mare coşmar al Deliei
Intrigat de apetitul colegei sale de la pupitrul de jurat ”iUmor”, Mihai Bendeac a făcut un exerciţiu de imaginaţie amuzant.

Mihai Bendeac şi Cheloo ştiu deja că Deliei îi place să se bucure de gustări în timpul filmărilor şi de obicei jurata ”iUmor” împarte cu ei fructe, dulciuri, pufuleţi sau sărăţele. Amuzat, Mihai Bendeac şi-a imaginat ce s-ar întâmpla dacă artista şi-ar pierde brusc apetitul. ”Lui Matache dacă îi arăţi un tacâm, salivează. Cred că e coşmarul vieţii ei – să nu aibă poftă de mâncare”, a spus amuzat Mihai Bendeac, care încerca să se gândească le modul în care ar reacţiona aceasta. ”Când am mâncat ultima dată? Dar nu mi-e foame, mi-e rău…”, şi-a imaginat-o acesta pe Delia spunând.

La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Tags: