Mihai Bendeac este „cautat” de politie

Apropo.ro / 06.08.2009, 12:30
Mihai Bendeac seamana perfect cu talharul din Targoviste care a jefuit o casa de amanet si care este cautat de politie.

Mihai Bendeac seamana perfect cu talharul din Targoviste care a jefuit o casa de amanet si care este cautat de politie, scrie Cancan.

Desi povestea are nota amuzanta, situati in care se afla actorul nu este deloc de ras. Politia din Targoviste a realizat un portret robot al hotului care a dat lovitura la casa de amanet din Targoviste, provocand un prejudiciu de 40.000 de lei. Bendeac a vazut poza acestuia in ziare si a inmarmurit vazand cat de mult se aseamana cu talharul dat in urmarire generala de catre politisti.

Cum romanul stie sa faca haz de necaz, Mihai Bendeac spune: "Poate lumea o sa creada ca e criza si ca am innebunit, am avut nevoie de bani. Nu stiu ce o sa fac, cred ca o sa plec in Delta, ca acolo se ascundea si Terente, sau mai bine ma predau la prima sectie de politie".

Actorul declara ca nu se afla pentru prima data cand intalneste pe altcineva care ii seamana. Numeroase au fost cazurile in care vechi prieteni sau chiar mama sa au afirmat ca a fost in diferite locatii, insa fara ca acesta sa se fi aflat acolo.

Trebuie sa ii uram "Bafta!" lui Bendeac sa nu il prinda potera, asa cum spune el si sa il ajutam sa se ascunda.

talharul din targoviste

Acesta este talharul din Targoviste si sosia lui Bendeac

In plus, se pare ca aceasta poveste si faptul ca are "corespondenti" printre semenii sai, i-a adus cativa fani si fane in plus. Cateva admiratoare sunt in stare sa treaca peste "faptele sale de talharie" si sa fuga cu el in lume, departe de politie.

In alta ordine de idei, Mihai Bendeac este cat se poate de bine, este un tip activ pe blogul sau, si nu numai. El este cunoscut drept unul dintre actorii care ii imita bine pe celebrii Traian Basescu, Banel Nicolita, Marian Vanghelie sau Stefan Banica Jr..

Pe actorul Mihai Bendeac l-ati putut urmari in filme precum: "Supravietuitorul", "Attack Force", "The Half Life of Timofey Berezin PU-239", "Milionari de weekend", "Fix Alert", etc.

mb

Adevaratul Mihai Bendeac gandindu-se probabil la "evadare"