Mihai Bendeac este noul prezentator ”X Factor”:”Voi încerca să mă vindec de anxietate şi timiditate”

Apropo.ro / 09.07.2018, 12:56
Mihai Bendeac este noul prezentator ”X Factor”:
Mihai Bendeac este noul prezentator ”X Factor” în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1.

”Voi încerca pur şi simplu să trăiesc o experienţă, să ajut nişte oameni şi să mă vindec de anxietate şi timiditate. Rolul meu este de om”, spune Mihai, care îşi doreşte să îi sprijine pe concurenţii X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. ”Sper să îi ajut pur şi simplu, fiind conştient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierţi de emoţie”, a adăugat noul prezentator.

În acest timp, juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”, astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiţii, la Palatul Copiilor din Bucureşti.
În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbiţchi.