Mihai Bendeac: „Eşti o jignire la adresa teatrului!” Cheloo: „A fost la limita prostiei!”

De: Cătălina Matei / 21.11.2016, 13:03
 Mihai Bendeac:
Pentru Mihai Bendeac, întreaga ediţie a emisiunii iUmor, difuzată duminică de la ora 20.00 a fost una cât se poate de ciudată şi asta din cauza faptului că pe scenă au urcat concurenţi de natură ba să-l enerveze peste măsură, ba să-l zăpăcească de cap.

Aşa a fost şi cazul clovnului Bobo care l-a scos din minţi pe Mihai Bendeac: „Arta circului este o artă. Consider că dumneavoastră sunteţi o jignire pentru ceea ce înseamnă clovn”, i-a spus juratul. Mai mult decât atât, vizibil deranjat de atitudinea  lui, Mihai Bendeac l-a acuzat pe concurent de agresivitate, indolenţă şi tupeu maxim: „Ai un talent uluitor de a agresa publicul. (…) Ceea ce faci tu este o mizerie ordinară. Jigneşti orice. Eşti o jignire la adresa teatrului!”, a răbufnit juratul. Pentru că nu a ştiut să accepte o critică şi a vorbit întruna peste el, cu tonul foarte ridicat, Mihai Bendeac şi-a ieşit din fire şi după alte câteva vorbe dure a părăsit platoul pentru a se calma. Cheloo a fost şi el de părere că momentul prezentat a fost mizerabil şi i-a dat dreptate lui Bendeac. „Ce-a făcut azi a fost la limita prostiei!”, a fost de părere Cheloo.

De neînţeles i s-a părut lui Mihai Bendeac şi numărul unui alt concurent care s-a declarat expert în a da găuri. Momentul lui l-a lăsat pe jurat fără cuvinte. „Am noapte în minte”, a spus acesta debusolat. 

Şi pentru ca seara să fie una cu adevărat bizară, momentul unui mentalist l-a băgat complet în ceaţă, iar faptul că ori de câte ori a gustat din cafea aceasta a fost sărată, l-a făcut pe Mihai Bendeac să creadă că se întâmplă ceva paranormal în platou. L-a ajutat să tragă această concluzie şi faptul că pe scena iUmor a urcat Andrei Voicu, un concurent care a făcut hipnoză de scenă, folosindu-se nu numai de câţiva spectatori aleşi din sală, ci şi de cei trei juraţii, un hip-hopper care a venit îmbrăcat în cămaşă de forţă şi a cântat despre „o lume de nebuni”, precum şi Lorena Lupu, care i-a lăsat pe Cheloo şi Bendeac fără cuvinte.