Mihai Bendeac evită să mănânce carne: “Ştiţi că a fost o fiinţă vie?”

De: Cătălina Matei / 15.02.2017, 11:25
Mihai Bendeac evită să mănânce carne: “Ştiţi că a fost o fiinţă vie?”
Invitat miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Mihai Bendeac face mai multe mărturisiri. Una dintre acestea este legată de faptul că evită să mai mănânce carne. “Ştiţi că acea carne a fost o fiinţă vie?”, îi spune el lui Mircea Dinescu, celălalt invitat al show-ului, în momentul în care acesta pune la tocat mai multe bucăţi de carne din care să facă nişte chifteluţe.

Ce îi va răspunde el lui Dan Negru, atunci când acesta îl întreabă dacă a devenit vegetarian, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

O altă mărturisire a talentatului actor este aceea că reţine versuri cu dificultate. “Nu pot să reţin trei versuri!”, spune el, amintindu-şi cum, pentru un rol în piesa “A douăsprezecea noapte”, a dormit cu căştile în urechi, ca să reuşească să reţină cât mai multe versuri.

Ce alte lucruri va mai spune despre el Mihai Bendeac, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.