Mihai Bendeac, impresionat de un număr de striptease total atipic: „M-a incitat”

De: Cătălina Matei / 24.10.2016, 13:04
Mihai Bendeac, impresionat de un număr de striptease total atipic:
Delia, Bendeac şi Cheloo au avut parte de surprize de toate felurile duminică seara, în timpul celei de-a patra ediţii a emisiunii „iUmor”. Bendeac a asistat chiar la propria înmormântare, un moment pregătit de Agheană Manea, care i-a cântat prohodul în direct.

 „Când foarte mulţi concurenţi se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac. Chiar dacă s-a mai şi distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuşi o problemă cu această situaţie: „Eu aş vrea să fiu incinerat. Puteţi să vă gândiţi la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta? Deşi i s-a părut destul de nefiresc să participe la propria-i înmormântare, Bendeac a apreciat-o ca fiind una „corectă, corespunzătoare”, dar mai ales originală. Cheloo a fost de părere că „n-a fost o înmormântare de calitate, ci una de mântuială, că de mântuire, în niciun caz nu a putut fi vorba. Un singur lucru l-a deranjat pe Cheloo la acest moment, faptul că nu a fost mai multă veselie. „Omul trebuie să se bucure când părăseşte această existenţă de trei lei. Omul trebuie să bea, să se bucure, nu să plângă, că a plecat dintre noi, săracul. Stai, mă,liniştit, că viaţa e un chin!”, conchide Cheloo.

Delia şi Cheloo s-au reîntâlnit aseară cu Cocoon Kills, deghizat în tanti Maricica, o femeie  de 77 de ani, din Vaslui, ce-şi alină singurătăţile urmărind emisiunile Antenei 1. Pentru că îi place vocea lui, Cheloo l-a sfătuit pe Cocoon Kills să se apuce serios de muzică. „Ar trebui sa încetezi să fii un rapper artificial la Antena 1 şi să-ti faci cu plăcere un album”, i-a spus Cheloo. Deşi iniţial a avut un vot negativ, Delia l-a convins pe Bendeac să-i mai dea o şansă şi să-şi schimbe votul.

Deşi nu a prezentat un număr de magie dintre cele mai reuşite, Dorin Ivanov a trecut şi el mai departe. BonBon Bombay, o concurentă sosită tocmai din Canada, a prezentat un moment de striptease total atipic, un moment burlesc care i-a cucerit imediat pe cei trei juraţi.

Chiar dacă nu i-a plăcut niciodată striptease-ul, de data aceasta Mihai Bendeac a fost de-a dreptul impresionat de momentul lui BonBon Bombay. „Este primul striptease pe care l-am văzut în viaţa mea care m-a incitat. (…)M-a incitat faptul că în momentul în care acel schelet a venit peste dumneaei am crezut-o.” Aflând că nu e căsătorită şi că nu e deloc genul timid, juraţii au considerat că e foarte potrivită pentru Bendeac. „El este perversul echipei”, îl va prezenta Cheloo pe Bendeac, neaşteptându-se ca Bon Bon Bombay să spună că şi ea este exact acelaşi gen. „Gata, te însori!”, au fost de părere Delia şi Cheloo, iat Mihai Bendeac i-a făcut chiar că o iubeşte..

La finalul momentului său, BonBon Bombay a dorit să îl îmbrăţişeze pe Cheloo, despre care auzise că este băiatul dur din juriu, şi să facă o fotografie cu Bendeac pentru a o arăta iubitului ei din Canada.