Mihai Bendeac, în lacrimi, la tv: ”Nu am mai plâns de zece ani în public”

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 10:23
Mihai Bendeac, în lacrimi, la tv: ”Nu am mai plâns de zece ani în public”
Mihai Bendeac se lasă copleşit de emoţii în cea de-a şaptea ediţie X Factor, difuzată marţi seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Unul dintre concurenţi reuşeşte să-l impresioneze atât de tare, încât acesta izbucneşte în lacrimi, în ciuda încercărilor disperate de a se abţine.

”Păi ce faci, mă? Nu ai zis că tu nu plângi decât acasă?”, îl întreabă Vlad Drăgulin, absolut surprins de reacţia colegului său.

”Nu am plâns de zece ani în public. Nu ştiu, copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid”, mărturiseşte Mihai Bendeac, în culisele X Factor.

Cine este concurentul care îl sensibilizează atât de tare pe Mihai Bendeac şi cum vor reacţiona juraţii, telespectatorii vor afla marţi seara, numai la Antena 1.
Cel de-al optulea sezon ”X Factor” este unul plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii,

încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marţi, de la 20:00, la Antena 1.