Mihai Bendeac rămâne mut în faţa unui concurent la „iUmor”!

De: Alexandra Necsoiu / 13.04.2017, 16:39
Mihai Bendeac rămâne mut în faţa unui concurent la „iUmor”!
În ediţia specială de Paşte a emisiunii „iUmor” un concurent îi va lăsa cu gurile căscate pe juraţi. Şi fără cuvinte, mai ales pe Mihai Bendeac, o performanţă deloc uşor de atins pentru un candidat la premiul cel mare al emisiunii.

 

Îmbrăcat în frac, cu papion, concurentul care va sosi special din Franta pentru a participa la „iUmor” îi va surprinde pe toţi cu un număr despre care nimeni nu va şti ce va cuprinde, la prima vedere. Să fie oare dansator, după cum încearcă să ghicească prezentatorul emisiunii, Şerban Copoţ? Cântăreţ de operă, după partitura şi stativul care vor face parte din recuzita de pe scenă? Tot ce va dezvălui acesta înainte de a se înfăţişa în faţa juriului şi publicului „iUmor” este că ştie o melodie românească, „Dragostea din tei”, şi că a mai performat acest spectacol în mai mult de 35 de ţări.

La finalul show-ului, Mihai îşi va reveni cu greu din uimire, şi va spune că pur şi simplu marchează acest moment prin …tăcere. „Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac”, reacţie cu care juratul îşi va surprinde inclusiv colegii. După acest număr, actorul va explica faptul că s-a simţit copleşit de admiraţie şi că i s-a părut de-a dreptul impresionant tot ce a făcut acest om pe scenă, în primul rând din punct de vedere tehnic, într-un număr cu un nivel foarte ridicat de dificultate. „Am văzut un moment de perfecţiune şi mi se pare incredibil”, va adăuga Bendeac.

Cheloo îl va ajuta pe Mihai şi va urca el pe scenă pentru a strânge mâna concurentului, spunându-i acestuia „respectul nostru, îţi mulţumim!”, caracterizând la rândul lui numărul ca unul „extraordinar, în care se simte munca, se simte luciditatea artistică”. „Sunt foarte curioasă ce poate să facă acest domn în finală. Şi eu mi-l doresc în finală, sunt convinsă că va fi votat în consecinţă”, va menţiona Delia, încântată de fiecare moment al spectacolului pe care îl va vedea pe scenă.

Ce anume va face francezul la „iUmor” de va reuşi să fie atât de apreciat de juraţii emisiunii, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediţia specială de Paşte, duminică, de la ora 20:30.