Mihai Bendeac revine cu un nou sezon „În puii mei” şi serialul de comedie „Băieţi de oraş”

De: Cătălina Matei / 27.09.2016, 12:06
Mihai Bendeac revine cu un nou sezon „În puii mei” şi serialul de comedie „Băieţi de oraş”
Din 5 octombrie, Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, dar şi cu o premieră, serialul de comedie „Băieţi de oraş”.

“În puii mei”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1 de la orele 20.30,  este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de cifrele de audienţă, cât şi de notorietatea replicilor personajelor. De altfel, caracterele inspirate din actualitatea românească şi umorul de situaţie şi limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

Imediat după „În puii mei”, începând cu orele 21.30, Antena 1 difuzează „Băieţi de oraş”, un serial ce îi are în centrul acţiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboţelu’ şi Versace, persoaneje deja bine cunoscute publicului, care se despind de „În puii mei” şi îşi continuă şi dezvoltă povestea în această nouă producţie. Temele abordate sunt  cât se poate de actuale şi parodiază viaţa „băieţilor de oraş”. “Este primul serial din viaţa mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac. Actorul este extrem de încântat de actorii tineri cu care lucrează şi de felul în care au decurs lucrurile până acum. „Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deşi îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela şi Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboţelu’, ţigănuşul depedent de păcănele şi pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu nişte oameni minunaţi. Iar membrii echipei  de producţie, care muncesc enorm, se comportă ca nişte eroi, lucru pentru care le mulţumesc. Oamenii ăştia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a mai adăugat Mihai. Serialul va avea în mod constant şi apariţii periodice ale unor nume de  rezonanţă în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

De la ora 22.30, „În puii mei” revine cu Xtra Show.