Mihai Bendeac, sărut pasional cu o concurentă X Factor

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 12:08
Mihai Bendeac, sărut pasional cu o concurentă X Factor
Fie că vin pentru prima dată sau nu la ”X Factor”, concurenţii par să fi învăţat că atitudinea este foarte importantă când e vorba de carieră. Este şi cazul Marinei Anghel, o tânãrã concurentã din Bucureşti, care în momentul în care Bendeac s-a aşezat în genunchi în faţa ei, în culise, nu a ezitat sã-l întrebe „Mã ceri?”. Nici Mihai nu s-a lãsat mai prejos: „Dacã te-aş cere, ce ai zice?”, iar rãspunsul tinerei îl va lãsa fãrã cuvinte.

Adevãrata surprizã va veni însã la finalul prestaţiei, când Mihai Bendeac o va sãruta pe concurentã chiar pe buze, şi nu doar o datã. „Aceastã concurentã a fost pupatã de Bendeac, pe gurã, de vreo 15 ori! Nici mai mult, nici mai puţin! Are şi Bendeac o limitã, nu mai suporta! Dupã douã sãptãmâni de audiţii şi-a zis

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marţi, de la 20:00, la Antena 1. 

 

Tags: