Mihai Bendeac, scos din minţi de un concurent la iUmor

De: Cătălina Matei / 18.11.2016, 12:47
Mihai Bendeac, scos din minţi de un concurent la iUmor
Duminică seara, când Antena 1 difuzează cea de-a opta ediţie a emisiunii iUmor, Mihai Bendeac este scos din minţi de un concurent. Pe tot parcursul momentului său, Mihai Bendeac face feţe-feţe, iar Cheloo îşi pune deseori mâinile în cap. Numai Delia nu va părea deranjată de ceea ce se întâmplă pe scenă.

La finalul momentului, Mihai Bendeac va răbufni şi-şi va spune cu sinceritate părerea: „Arta circului este o artă. Consider că dumneavoastră sunteţi o jignire pentru ceea ce înseamnă clovn”. Mai mult decât atât, vizibil deranjat de atitudinea  lui, Mihai Bendeac îl va acuza pe concurent de agresivitate „Ai un talent uluitor de a agresa publicul.” Parcă nevenindu-i să creadă că momentul său nu a fost apreciat, concurentul va răbufni şi-l va persifla pe Mihai spunându-i că nu e capabil să aprecieze un moment artistic care se bucură de succes oriunde este prezentat. „Ceea ce faci tu este o mizerie ordinară. Jigneşti orice. Eşti o jignire la adresa teatrului!”, îi va da replica Mihai Bendeac, acuzându-l totodată de indolenţă şi tupeu maxim. Pentru că nu ştie să accepte o critică şi vorbeşte întruna peste el, cu tonul foarte ridicat, Mihai Bendeac îşi iese din fire şi după alte câteva vorbe dure părăseşte platoul pentru a se calma. Cheloo este şi el de părere că momentul prezentat a fost mizerabil şi-i dă dreptate lui Bendeac. „Ce-a făcut azi a fost la limita prostiei!”, va fi de părere Cheloo.

Ce anume a făcut clovnul de-a reuşit să-l enerveze atât de tare pe Mihai Bendeac şi ce părere a avut Delia despre întregul moment, telespectatorii vor afla duminică, 20 noiembrie, de la ora 20.00, în timpul celei de-a opta ediţii a amisiunii iUmor. Şi tot atunci vor vedea şi cine se ţine de glume şi-i toarnă sare în cafea lui Mihai Bendeac.