Mihai Bendeac se pregăteşte să devină tată. Ce sfat i-a dat Ştefan Bănică

De: Alexandra Necsoiu / 23.10.2018, 13:04
Mihai Bendeac se pregăteşte să devină tată. Ce sfat i-a dat Ştefan Bănică
Audiţiile ”X Factor”, care continuă săptămâna aceasta în porţie dublă, azi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, au fost un bun prilej pentru ca Mihai Bendeac să îşi dea seama că îşi doreşte din tot sufletul un copil.

Ce sfat îi dă Ştefan Bănică lui Mihai Bendeac înainte de a deveni tată


Dacă iniţial Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfectă pentru nepoţica Deliei venită în vizită la filmări sau pentru copiii care au însoţit concurenţii ”X Factor”, experienţele l-au ajutat pe actor să îşi dea seama cât de mult îşi doreşte un urmaş. ”În maximum trei ani fac copii! Evident, aş fi un tată hiperprotectiv!”, a mărturisit prezentatorul ”X Factor”.

Juraţii s-au arătat şi ei încântaţi de decizie, astfel că nu au întârziat şi sfaturile. ”Ce sfat pot să îi dau? Cântece, roluri, emisiuni, toate se duc! Dacă mă întrebi pe mine ce am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea sunt cei doi copii ai mei!”, a mărturisit şi Ştefan Bănică.

Care vor fi celelalte reacţii, telespectatorii pot afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”X Factor”. Emisiunea continuă vineri, de la aceeaşi oră cu ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.