Mihai Bendeac, sfaturi pentru concurenţii din Bootcamp-ul ”X Factor”: ”Oamenii nu caută pe cineva care este perfect”

De: Alexandra Necsoiu / 19.11.2018, 11:37
Mihai Bendeac, sfaturi pentru concurenţii din Bootcamp-ul ”X Factor”: ”Oamenii nu caută pe cineva care este perfect”
Grupa lui Carla’s Dreams, formată din băieţi sub 24 de ani, intră în Bootcampul din cel de-al optulea sezon ”X Factor”, vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, însă nu doar juratul are emoţii, ci şi prezentatorul Mihai Bendeac, cel care încearcă să încurajeze concurenţii înainte ca aceştia să intre pe scenă.

Când cei mai mulţi dintre concurenţii ”X Factor” din grupa de băieţi sub 24 de ani a juratului Carla’s Dreams sunt imobilizaţi din cauza emoţiilor, prezentatorul Mihai Bendeac încearcă să îi dezamorseze. ”Nu uitaţi nicio secundă că atunci când veţi ajunge cu adevărat cineva, la un moment dat, sunteţi în primul rând suma greşelilor pe care le-aţi făcut! Sper să existe cât mai puţine greşeli. Reţineţi că oamenii nu caută pe cineva care este perfect, sunteţi imperfecţi şi arătaţi-vă imperfecţi”, le-a spus actorul celor zece băieţi.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ştefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulţi, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieţi sub 24 de ani.
În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams vor alege componenţa perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceştia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă şi un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediţiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finalişti, se califică în etapa Galelor următorul clasat.