Mihai Bendeac şi Cheloo, intrigaţi de ţinuta Deliei la ”iUmor”: ”Arăţi ca o bomboană de brad”

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 11:31
Mihai Bendeac şi Cheloo, intrigaţi de ţinuta Deliei la ”iUmor”: ”Arăţi ca o bomboană de brad”
Prezenţa feminină din juriul ”iUmor” are în fiecare zi câte o surpriză pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac şi Cheloo, în ceea ce priveşte apariţia sa. Delia este de fiecare dată pata de culoare de la pupitrul juraţilor, însă una dintre ţinutele sale a atras atenţia celor doi colegi mai multe decât oricare alta!

Fie că este vorba de o ţinută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia ştie cum să iasă în evidenţă. Aşa s-a întâmplat în cazul unei ţinute pe care artista a completat-o cu un turban auriu. ”De ce investeşti în machiaj, în păr, dacă apoi îţi pui aşa ceva în cap? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăţi ca o bomboană de brad din `82”, i-a spus Cheloo amuzat colegei sale, în timp ce Mihai Bendeac i-a luat apărarea. ”Arăţi foarte bine, ai stil”, a spus actorul.

Ce i-a răspuns Delia colegului său, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, în ediţia cu numărul 12 a emisiunii ”iUmor”. Cea de-a 12 ediţie ”iUmor” din acest sezon este şi ultima în care telespectatorii au ocazia de a-şi vota preferaţii. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, urmând ca duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câştigătorul ”iUmor” din acest sezon!

La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.