Mihai Bendeac şi colegii săi au schimbat peste 600 de ţinute în timpul filmărilor

De: Cristiana Trifu / 12.09.2017, 16:00
Mihai Bendeac şi colegii săi au schimbat peste 600 de ţinute în timpul filmărilor
Cel de-al doilea sezon al serialului ”Băieţi de oraş” ce va fi difuzat de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1, este o explozie de culoare tocmai datorită personajelor ce parodiază situaţii din realitatea contemporană. Ţinutele pe care acestea le poartă sunt cu grijă alese pentru a completa cât mai exact portretul unor ”băieţi de oraş”.

Caracterele inspirate din actualitatea românească, umorul de situaţie şi limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracţia la cote maxime în noul sezon al serialului. Iar pentru un plus de autenticitate a personajelor şi ţinutele acestora au fost inspirate din realitatea pe care serialul o transpune în fiecare episod.

Look-ul actorilor, de la haine, la accesorii şi coafură, este intenţionat exagerat. Aşa se face că, Gina Felea, rol interpretat de frumoasa şi talentata actriţă Anca Dinicu, poartă tocuri indiferent de situaţie, fie că vorbim de o scenă pe plajă, în nisip, fie că este în bucătărie şi spală vase sau în parc cu copilul la plimbare.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului au durat peste trei săptămâni şi în tot acest timp s-au folosit peste 600 de ţinute, fiind zile în care actorii au fost nevoiţi să schimbe chiar şi 40 de ţinute.

”Eu am în minte o imagine clară a fiecărui personaj, aşa că ştiu imediat ce ţinute i se potrivesc lui Roby Roberto sau lui Malone, de exemplu. Este însă foarte important felul cum ei, actorii, se transpun în pielea personajului şi-i dau viaţă, ţinutele doar completează imaginea caracterului”, spune Hilke Muslim, stilista care se ocupă de ţinutele actorilor din ”Băieţi de oraş”.

Personajelor deja cunoscute şi apreciate de public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta şi Roboţelu’, li se alătură în acest nou sezon Bălan, interpretat de cunoscutul şi îndrăgitul actor de comedie Alexandru Bogdan.

Telespectatorii vor avea parte de o mulţime de surprize îmbinate perfect cu umor şi ironie de neegalat, de Mihai Bendeac şi colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din primul episod al serialului ”Băieţi de oraş” ce va fi difuzat miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai la Antena1.