Mihai Bendeac şi echipa sa de la ”Băieţi de oraş” au filmat în condiţii extreme

De: Cristiana Trifu / 27.03.2018, 16:12
Mihai Bendeac şi echipa sa de la ”Băieţi de oraş” au filmat în condiţii extreme
Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului ”Băieţi de oraş” i-au pus pe actori în situaţii limită, scenariul scris de Mihai Bendeac cuprinzând şi scene filmate în condiţii extreme, în plină iarnă, pe Transfăgărăşan.

La aproximativ -20 de grade Celsius şi cu picioarele adâncite în zăpada ce prin multe locuri atingea şi chiar depăşea un metru, filmările au fost o adevărată provocare.

”Pentru ”Băieţi de oraş” sezonul III a fost efectiv nevoie de o echipă de comando. Şi veţi înţelege în curând de ce spun asta. Foarte, foarte greu, dar frumos”, declară Mihai Bendeac.
Vântul puternic, ninsoarea şi temperaturile scăzute au făcut ca munca întregii echipe să fie una foarte dificilă, iar pentru orele în şir de filmare în aceste condiţii a fost nevoie de măsuri speciale.

”Deşi am folosit mai multe straturi de haine şi şosete, şi încălzitoare, tot nu au fost de ajuns pentru temperaturile scăuzute de acolo”, spune stilistul Hilke Muslim, cea care se ocupă de ţinutele actorilor din ”Băieţi de oraş” şi care consideră că o astfel de producţie este cu mult mai dificil de filmat în timpul iernii.
Cel de-al treilea sezon ”Băieţi de oraş” vine cu foarte mult umor şi un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale care parodiază viaţa „băieţilor de oraş“. Telespectatorii vor avea parte de o mulţime de surprize îmbinate perfect cu umor şi ironie de neegalat, de Mihai Bendeac şi colegii săi, în curând, la Antena 1.

 

Tags: