Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, ospătari într-un restaurant din Alexandria. Cum au fost surprinşi

De: Cristiana Trifu / 21.09.2018, 13:29
Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, ospătari într-un restaurant din Alexandria. Cum au fost surprinşi
Vlad Drăgulin şi Mihai Bendeac îşi vor demonstra noi talente în cea de-a cincea ediţie X Factor, care va fi difuzată, marţi, de la ora 20.00, la Antena 1 şi care va fi una presărată cu multe momente neprevăzute şi pline de umor.

Marţi seara, pe scena X Factor va urca o concurentă cu un entuziasm şi o veselie aparte. Casandra Mustaţă îi va surprinde şi-i va cuceri pe toţi cu energia ei pozitivă.

”Mi-aş dori să pot şi eu să trăiesc aşa”, mărturiseşte Mihai Bendeac care este captivat de bucuria de viaţă a tinerei.
Dupã ce au vãzut-o pe scena X Factor, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin îi fac o surpriză Casandrei şi merg în restaurantul din Alexandria în care ea lucrează. Şi ca momentul să fie şi mai special pentru ea, cei doi decid să fie preţ de câteva comenzi ospătari în locul Casandrei.

”Singura mea rugăminte este să nu le scăpaţi pe jos”, le spune ea, iar Mihai şi Vlad încearcă să o liniştească asigurând-o că, meseria de actor, presupune de multe şi căratul tăvilor.

Cum se vor descurca Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin şi dacă  juraţii vor considera că talentul Casandrei să este pe măsura energiei ei molipsitoare, telespectatorii vor vedea marţi seara, de la ora 20.00, la Antena 1.