Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, protagonişti într-un videoclip al unui concurent X Factor

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 10:49

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, protagonişti într-un videoclip al unui concurent X Factor
Cea de-a doua ediţie X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 vine cu mult umor, cu poveşti spectaculoase, dar şi cu foarte multe surprize. Unul dintre concurenţii care urcă duminica aceasta pe scena X Factor este Mihai Cătălin Marin, din judeţul Teleorman. Acesta spune despre el că trăieşte pentru muzică şi că pasiunea lui cea mai mare este aceea de a compune versurile pieselor pe care le cântă.

”Muzica e pasiunea mea şi m-a ajutat să trec peste obstacolele vieţii. Am compus vreo 70 de piese. Succesul pot spune că l-am cunoscut la iUmor, de acolo mă cunosc oamenii. Recunosc că visez la concerte la Sala Palatului”, spune cu multă sinceritate Mihai.

Piesa ”Soarele şi Luna” interpretată de Mihai Marin pare să-i inspire pe cei patru juraţi, care nu se pot abţine şi formează un cvartet pentru a cânta împreună refrenul melodiei.

După momentul susţinut pe scena X Factor, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin merg cu caravana X Factor la Mihai Marin acasă, pentru a-l cunoaşte mai bine în mediul lui, unde este foarte apreciat printre săteni. Surpriza pe care o va avea concurentul X Factor este că Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor realiza împreună cu el un clip pentru piesa ”Soarele şi Luna”, care se filmează pe uliţa satului Moşteni.
Premiera videoclipului, dar şi reacţiile juraţilor după momentul susţinut de Mihai Marin pe scena X Factor vor putea fi urmărite de telespectatori duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.