Mihai Bendeac şochează! Vezi ce mărturisire intimă a facut despre el şi iubita lui

De: Cătălina Matei / 02.10.2013, 10:31
Mihai Bendeac şochează! Vezi ce mărturisire intimă a facut despre el şi iubita lui
Mihai Bendeac continuă să şocheze cu mesajele sale de pe Facebook.


 Dacă până acum s-a luat de vedete sau s-a autoironizat, acum, actorul s-a alăturat celor care încearcă cu disperare să salveze Roşia Montană, însă a reuşit să uimească cu un alt aspect, unul extrem de intim.

Marţi seară, Mihai Bendeac a dorit să îşi exprime părerea despre acest subiect controversat. Conştient că vorbele lui vor fi mult mai intens promovate dacă va spune ceva scandalos, actorul a făcut o mărturisire sinceră: este pasionat de urofilie. „De doua luni, in mesaje private, multi ma trag de urechi pentru faptul ca eu, care-mi exprim parerea despre multe lucruri, nu am spus nimic referitor la Rosia Montana. Nu sunt basist. Nu sunt nici antibasist. Mi se pare ca numai un dobitoc poate fi intr-una din aceste doua categorii. Noi, tinerii, refuzam sa intram in astfel de categorii impuse. Noi suntem Oameni. Si atat. Ketamina nu am incercat. Urina prietenei.. Hmm.. Sa zicem ca nu sunt chiar cuminte.. ;P Ei, bifate fiind aceste aspecte, cred ca am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere: LABELE JOS DE PE ROSIA MONTANA!!! INVESTITI IN CERCETARE SI EDUCATIE!!! SI ATUNCI VOM AVEA CU CINE SA NE SCOATEM SINGURI AURUL. DACA O SA VREM SA-L SCOATEM…”.

De altfel, nu este pentru prima dată când acesta vorbeşte deschis despre acest aspect. Mihai Bendeac crede că românul, în general, face sex foarte prost şi le recomandă femeilor care nu au orgasm să vadă foarte multe filme porno şi să apeleze la un bărbat care ştie meserie: „În pat, cred că ai voie să faci orice, până la demenţă. Dacă momentul e de-aşa natură, dacă nu mai există raţiune, ci numai pasiune, poţi să-i bei şi urina, dacă ai chef. Dacă vrei să faci o femeie din om neom, o rezolvi sexual. E mult mai inteligent decât s-o asupreşti, s-o baţi”, spunea Bendeac în urmă cu doi ani de zile.