Mihai Bendeac, speriat de un magician din Malaesia

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:29
Mihai Bendeac, speriat de un magician din Malaesia
Mentalist şi magician, Andrew Lee, din Malaesia, reuşeşte duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să îi înspăimânte pe cei trei juraţi, folosind doar de un truc cu cărţi de joc.

Lee le-a cerut lui Mihai Bendeac şi Cheloo să îl ajute puţin – primul a trebuit să aleagă o carte, iar cel de-al doilea a fost responsabil cu amestecatul lor.
Iar dacă în mod normal un magician reuşeşte să ghicească o carte şi atât, Lee are o metodă mult mai interesantă. ”Când eu voi număra până la trei, Cheloo va arunca în aer cărţile, iar eu voi străpunge cu un cuţit cartea ta şi o voi înfige în panoul pe care îl ţii la pieptul tău”, i-a explicat Lee lui Mihai, care şi-a pierdut complet zâmbetul.
Iar când credea că mai rău nu se poate, Lee şi-a acoperit şi ochii! ”Mihai, e foarte important, nu te îngrijora, nu am rănit pe nimeni niciodată. Asta pentru că e a doua oară când fac asta”, i-a mai spus înainte de a arunca lama.

Cum s-a încheiat numărul magicianului Andrew Lee, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.
Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Tags: