Mihai Bendeac: ”Ştiu când cineva are un moment glorios, când viaţa i se schimbă şi devine celebru”

De: Cristiana Trifu / 30.03.2018, 13:29
Mihai Bendeac: ”Ştiu când cineva are un moment glorios, când viaţa i se schimbă şi devine celebru”
La doar 21 de ani, Renata Cilan a reuşit să îi impresioneze pe juraţii ”iUmor” cu numărul său, iar Mihai Bendeac i-a mărturisit chiar că are convingerea că după difuzarea ediţiei de duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, viaţa sa se va schimba complet.

”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani şi jumătate, dar am fost şi martorul unor momente care au schimbat în mod clar vieţile unor oameni. Având experienţa asta în spate, ştiu când cineva are un moment glorios, care devine viral şi începând de a doua zi pleacă în turneu, viaţa i se schimbă şi devine celebru. Şi sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a destăinuit Mihai Bendeac.

”Mie mi-a plăcut, nu atât de bun cât să te trec mai departe, dar a fost un număr interesant. Continuă să gândeşti aşa, pentru că vei ajunge departe”, i-a spus şi Cheloo, în timp ce Delia o vede deja în finală.
Care a fost numărul care a adunat toate laudele juraţilor, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediţie ”iUmor” din acest sezon.
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Tags: