Mihai Bendeac: “Tata îmi gestionează veniturile”

De: Cătălina Matei / 10.02.2017, 11:52
Mihai Bendeac: “Tata îmi gestionează veniturile”
Duminică, Mihai Bendeac, juratul emisiunii “iUmor”, de la Antena 1 şi unul dintre cei mai nonconformişti actori din România face declaraţii uluitoare în emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. Aflaţi într-un loc cu totul şi cu totul special pentru Mihai, mai exact la Teatrul de Comedie, chiar în decorul piesei “Bani din cer” şi cu doar câteva ore înainte începerii spectacolului, actorului i-a fost mai uşor să îşi deschidă sufletul.

 Pornind discuţia de la salariul său ca actor, Mihai i-a făcut Florentinei o mărturisire incredibilă: “Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani”, a povestit amuzat Bendeac, completând: “Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”.

 Despre momentele grele din viaţa sa, despre oamenii dragi care i-au ghidat cariera, dar şi despre ritualul dinainte de fiecare spectacol şi despre obiectele fără de care nu intră în scenă, Mihai Bendeac povesteşte duminica aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.