Mihai Bendeac vrea să-și schimbe look-ul, cu ajutorul operațiilor estetice

Apropo.ro / 27.02.2012, 11:59
Mihai Bendeac vrea să-și schimbe look-ul, cu ajutorul operațiilor estetice
Mihai Bendeac se gândește să apeleze la operații estetice, pentru o schimbare de look.

Actorul Mihai Bendeac crede că are nevoie de o schimbare de look, prin anumite intervenții fie ele „vestimentare, spirituale sau chirurgicale”.

„La noi sună ciudat. Dar pe mine nu mă interesează cum e la noi și cum gândește lumea, în România. Artistul e un produs. Și produsele își schimbă ambalajul, periodic. În plus, am nevoie să trag de mine la sală, am mai multe lucruri de făcut”, spune Bendeac pentru protvmagazin.ro.

Pentru anul 2012, Mihai Bendeac are planuri mari în privința carierei sale. Începând din această toamnă, Bendeac va realiza un show mai complex, unde să îmbine emoțiile cu umorul.

„Sper că am ajuns la vârsta și experiența care să-mi permită să combin umorul cu emoția. Am nevoie de o mai mare desfășurare de forțe. Nu de alta, dar – așa cum am mai explicat – vor fi ultimii doi ani în care fac televiziune la acest mod”, mărturisește actorul.

Până în toamnă, însă, Bendeac știe ce va face în această vară. „Eu plec în America, în fiecare vară, pentru a mă îmbogăți profesional. Peste doi ani, șederile mele acolo probabil se vor prelungi și pe perioade mai lungi, având în vedere că vreau să urmez și niște cursuri”, a mai spus Mihai Bendeac.