Mihai Bendeac:”A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”

Apropo.ro / 20.07.2018, 10:29
Mihai Bendeac:”A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”
”Dispariţia”, ultimul episod din sezonul III al serialului ”Băieţi de oraş”, care va fi difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1, este unul foarte aşteptat de fanii comediei, atât datorită scenariului original şi umorului de calitate, dar şi pentru că a fost realizat în condiţii extreme.

Filmările pentru ultimul episod i-au pus pe actori în situaţii limită, scenariul scris de Mihai Bendeac cuprinzând scene filmate în condiţii deloc favorabile, în plină iarnă, pe Transfăgărăşan. La aproximativ -20 de grade Celsius şi cu picioarele adâncite în zăpada ce prin multe locuri atingea şi chiar depăşea un metru, filmările au fost o adevărată provocare.

Astfel, aventurile protagoniştilor sunt unele ce întrec orice imaginaţie, iar umorul se va regăsi chiar şi în cele mai dificile şi bizare situaţii.
”Pentru ”Băieţi de oraş” sezonul III a fost efectiv nevoie de o echipă de comando. A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”, declară Mihai Bendeac.
Prin ce provocări vor trece personajele şi dacă vor reuşi să iasă din încurcăturile incredibile în care ajung fără să realizeze, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1, în cadrul episodului opt al serialului ”Băieţi de oraş”.