Mihai Bobonete o pune de o colaborare cu Andi Moisescu

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2012, 08:00
Mihai Bobonete o pune de o colaborare cu Andi Moisescu
Peste 10 ani, Mihai Bobonete se visează “celebru, bogat, influent, eventual patron la o echipă de fotbal”. Până atunci însă, se mulţumeşte cu rolul cârciumarului din ”Las Fiebinţi” şi pregăteşte o colaborare cu Andi Moisescu.

Mihai, ce ai făcut în vara asta?
Am filmat sezonul al doilea din „Las Fierbinţi” şi ce mi-a rămas din ea am încercat să o împart între munte, mare, părinţi, Delta Dunării şi puţin Bucureşti la liber.

– Cât de greu ţi-a fost să te împarţi între muncă, familie, timp liber?
Destul de greu pentru că familia are nevoie de mine şi în ultima perioadă nu prea mi-am achitat promisiunile faţă de ei. Sper într-un viitor mai echilibrat între aceste elemente, ca să fie bine. Cătălina mă susţine, eu pe ea şi copilul pe amândoi.

– Din 4 octombrie începe un nou sezon al serialului „Las Fierbinţi”. Cum va fi Bobiţă de data asta?
La fel cum v-a obişnuit până acum, un simpatic şi jumătate, un om săritor şi căruia îi pasă de aproapele lui doar dacă e vorba de Giani şi un mascul feroce când vine vorba de cuceriri.

– Cât de mult te-a schimbat acest rol?
Personal nu mi-a adus prejudicii, dar recunoaşterea pe care o am din partea publicului telespectator este uriaşă şi mult mai mare decât tot ce am avut până acum. Se pare că lumea apreciază calitatea şi efortul pentru un produs premium, aşa că au reacţionat pe măsură. Nu sunt urcat pe culmea celebrităţii şi am căutat în acest sezon doi din „Las Fierbinţi” să mai adaug două, trei retuşuri personajului şi sper că va plăcea mai mult decât până acum. Concret, dacă vreţi să ştiţi, rolul lui Bobiţă m-a schimbat în sensul că port mustaţă şi când nu filmez.

– Incepe şi un nou sezon SRC. Care sunt noutăţile aici?
Abia aştept şi eu, mi-este tare dor de echipa SRC şi sper ca spiritul lui Toni să se fi upgradat în vara asta şi să vină cu forte proaspete şi texte care să ne ungă la suflet atât pe noi, cât şi pe fanii acestei emisiuni de divertisment.

– Pari foarte natural. Cât de des ţi se întâmplat să „joci teatru” şi în afara scenei?
Rar şi de tot atâtea ori nu mi-a ieşit… Dar ştii de ce? Pentru că eu nu joc teatru nici pe scenă! Pam, Pam!

– Ai o actriţă cu care ţi-ar plăcea să joci?
Cu Oana Pellea, pentru că am impresia că e un Om special de la care aş putea învăţa nişte treburi.

– Ce alte proiecte mai ai în afară de cele de la PRO TV?
Păi, de pe 6 septembrie începem stagiunea de ImproVizaţi la Godot Cafe Teatru şi de data asta vom avea câte două spectacole pe seara de joi, încep şi stand-up comedy acolo unde e loc, se pare şi o colaborare cu Andi Moisescu (dar asta fiind tot în familie nu se pune ) şi un turneu cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

Mihai Bobonete si familia lui– Cum te vezi peste 10 ani?
Celebru. Bogat. Influent. Patron la o echipă de fotbal şi cu minim trei biserici ctitorite de mânuţele mele, iar la intrarea în lăcaşe să scrie mare pe fruntea lor „Ce pot face două mâini dibace!”.

– La final, aş vrea să-mi spui care ţi se pare cel mai pradoxal lucru din ţara asta?
Faptul că poţi încă să mori de la o măsea cariată în 2012 şi că există bucăţele de autostrăzi care, până să fie date în circulaţie, intră în reparaţii. Plus situaţia politică de la noi din ţară care pare un scenariu de film cu proşti pentru toţi proştii.

Nicoleta Nicolae