Mihai Chiţu lansează proiectul “City Session”

De: Cătălina Matei / 09.10.2014, 15:06
Mihai Chiţu lansează proiectul “City Session”
În luna octombrie, Mihai Chiţu lansează pe pagina de Facebook proiectul “City Session”. Vocea României s-a plimbat pe străzile Bucureştiului şi i-a încântat pe trecători cu un concert surpriză, mini recitalul a fost înregistrat de Anthony Icuagu şi postat pe pagina de Facebook a artistului.

Primul videoclip dintr-o serie de patru a fost lansat chiar în dimineaţa aceasta pe canalul de YouTube al casei de discuri Universal Music România. Cover-ul după super hit-ul “It Will Rain” al lui Bruno Marş îi pune în valoare vocea specială şi arată încă o dată versatilitatea muzicală a lui Mihai Chiţu.

“Proiectul este unul de suflet pe care l-am pregătit împreună cu echipa mea de ceva timp. Sunt patru videoclipuri şi patru piese care-mi sunt dragi şi care sunt aproape de sufletul meu! ” a declarat Mihai Chiţu.

Foto: PR

Cântăreţul a câştigat cel mai recent sezon al emisiunii concurs “Vocea României”, iar primul videoclip în colaborare cu Pacha Man “Tot ce vreau” a depăşit un million de vizualizări. În prezent Mihai se pregăteşte să lanseze un nou single, dar până atunci cei ce îi apreciază muzica pot urmări proiectul City Session.