Mihai Costea, gelos și violent în relația cu Daniela Crudu

Apropo.ro / 23.03.2012, 12:30
Mihai Costea, gelos și violent în relația cu Daniela Crudu
Daniela Crudu și stelistul Mihai Costea nu mai formează un cuplu, după cum se știe. Daniela a lăsat să se înțeleagă despre "Nilă" că era foarte gelos și violent.

Daniela Crudu s-a despărțit de stelistul Mihai Costea, decisă fiind că este mai bine așa pentru amândoi.

Oficial, motivul a fost că relația îi dăuna fotbalistului, neoficial, însă, fata s-a plâns că „Nilă” e foarte gelos și devenise violent.

Ruptura dintre cei doi a venit în aceeași zi în care patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut-o praf pe Cruduța și nu l-a iertat nici pe Costea.

„Cum poți să crezi că Mihai Costea are minte, când el stă după o curvă? Mi-a zis cineva că aia vrea să scape de el și nu mai poate! Aia și bea de nu mai poate și a ajuns să vrea să scape de el. Costea are 30.000 de euro amendă și sex oral continuu, să îl nenorocesc, nu îl mai vreau!”, a spus Gigi Becali.

Surse din anturajul celor doi au declarat că fotbalistul avea accese violente de gelozie. Mihai Costea se pare că ar fi lovit-o pe iubita sa, ba chiar ar fi luat-o de păr, după ce un admirator s-a uitat la ea, iar Daniela i-ar fi zâmbit politicos.

„Mă doare, că ne iubim! Și când e dragoste, să te desparți doar așa, să-i fie lui bine, e dureros! Ne despărțim definitiv ca să fie toată lumea mulțumită și să-i fie lui bine. Toată lumea crede că eu îi fac rău și nu este așa”, a spus bruneta.

Plină de durere, Daniela a decis că nu mai poate sta în casa în care au stat împreună și are de gând să se mute la tatăl ei.