Mihai Dedu are doua colege noi la Ştirile Pro Tv

Apropo.ro / 15.05.2012, 11:58
Mihai Dedu are doua colege noi la Ştirile Pro Tv
Din 14 mai, Mihai Dedu dă bună dimineaţa telespectatorilor Pro Tv, de luni până vineri, de la ora 07:00, alături de două noi colege. Incepând din această săptămână, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de dimineaţa, Mihai Dedu, va aduce cele mai noi informaţii telespectatorilor împreună cu Lavinia Petrea şi Andreea Marinescu.

Cele două jurnaliste vor trăi, pe lângă emoţiile transmisiunilor în direct, de pe teren, pe cele de la pupitrul rezervat prezentatorilor Ştirilor Pro Tv de dimineaţa, pentru că i se vor alătura alternativ, câte o săptămână fiecare, lui Mihai Dedu.

Lavinia Petrea „Este o experienţă minunată!”, spune Lavinia Petrea. „După primele cuvinte rostite în direct, de la pupitrul ştirilor, simţeam că îmi iese inima din piept de emoţii! Am de ani de zile experienţa live-urilor, pe care le fac cu multă pasiune pentru această meserie, dar în studio este puţin diferit. Nu eram obişnuită să fie atâta linişte în jur, parcă îmi auzeam şi pulsul! In plus, este o altă disciplină în studio faţă de transmisiile de pe teren. Mihai Dedu a fost extraordinar! La fel ca şi restul echipei! M-au ajutat şi m-au susţinut să mă integrez. Sper din suflet să fiu pe zi ce trece mai bună, iar telespectatorii să se uite cu drag. Mă bucur că voi face în continuare şi munca de teren şi că-l pot împărţi pe Mihai cu Andreea, colega mea de la eveniment!”, mai spune noua prezentatoare a Ştirilor Pro Tv de dimineaţă.

Andreea Marinescu„E o mare provocare şi o mare şansă, însă aş minţi dacă nu aş recunoaşte că a fi prezentator la Ştirile Pro Tv – ştiu, poate fi considerat un stereotip – a fost ce mi-am dorit încă de când m-am angajat!”, spune la rândul ei, Andreea Marinescu. „Ţin minte că imediat ce am ajuns în Bucureşti, după trei ani de teren la Piteşti, stând de vorbă cu Alex Donovici, secretarul general de redacţie, i-am zis că eu asta vreau să fac şi mi-a zis sec: „Păi ai de muncă, înainte să ajungi să faci asta!” şi a avut dreptate … Am avut de muncit şi de acumulat experienţă multă, am avut nevoie de timp să învăţ, sau să fur cum se face meseria de jurnalist ! Acum a venit momentul … după 11 ani în care fac ce am visat să fac! Nu ştiu să descriu în cuvinte emoţia şi fericirea din sufletul meu, ştiu doar că am un sentiment minunat, pe care sper să îl trăiască orice om care face o meserie care îi place ! Când am intrat prima oară în studio, deşi ştiu că e o muncă de echipă şi am învăţat asta încă de acum 11 ani, mi-am dat seama că fiecare om de lângă mine, din echipa de dimineaţă e omul de bază pentru rezulatul final şi că eu fără ei …fără sunet, fără imagine, fără regie, fără Mihai, Busu, Neti şi gaşca de la sport, sunt doar o fată de la televizor. Impreună suntem echipa Pro Tv. ACEA echipă foarte fresh de dimineaţă, care aduce informaţie clară, correctă, dar şi zâmbet în sufletul celor care se uită la noi ! Partea cu adevărat surprinzătoare este că nu voi rupe legătura cu ce am făcut până acum şi cu ce m-a ajutat să ajung aici! Voi fi corespondent în continuare, voi putea să fiu jurnalist, să alerg pe teren şi să aflu totul în două săptămâni pe lună pentru că o săptămână o sa fiu la pupitru şi o alta pe teren … la inundaţii, descinderi, la incendii şi oriunde va fi nevoie … de un reporter Pro Tv!”.
Andreea Liptak, fosta prezentatoare a Ştirilor Pro Tv de dimineaţă, va fi implicată în alte proiecte ale Ştirilor Pro Tv.