Mihai Mărgineanu a trăit clipe de coșmar, în avion

De: Carmen Ulian / 29.05.2014, 15:15
Mihai Mărgineanu a trăit clipe de coșmar, în avion
Mihai Mărgineanu a trăit clipe de coșmar pe când pilota un avion la Tulcea.

În urmă cu câteva zile, Mihai Mărgineanu și celebra-i trupă, invitați să susțină un concert pentru o renumită companie americană într-un superb resort din Murighiol, au trecut prin momente dificile.

Cunoscut deja pentru pasiunea pe care dezvoltat-o dar și pentru calitățile reale de aviator, Mihai Mărgineanu a decis să își i-a colegii de trupă și să se deplaseze cu avionul către locația evenimentului, aterizând fără probleme pe Aeroportul Tulcea. A doua zi, însă, comandantul Mihai și-a îmbarcat din nou trupa pentru întoarcerea acasă și, după ce a efectuat toate formalitățile și manevrele specifice decolării, după ce a aliniat avionul în capătul pistei, după ce a băgat motorul în plin și a început să prindă viteză mare pentru desprinderea de sol, băieții din trupa au tras o sperietură gravă, atunci când au simțit că avionul frânează brusc de la 150 km /h până la oprirea totală a acestuia.

Adevărul este că, spune Cristi Horia (Vioară), „vitezometrul nu indică corespunzător, iar Mărgineanu a decis să nu decoleze până nu remediază problema.” Deși, ar fi putut fi o glumă, vinovatul a fost de fapt, un țânțar care își făcuse de cap în priza de presiune statică și reușise să dea peste cap toate aparatele de bord ale avionului.

Scăpați din această întâmplare, nevătămați, dar cu o sperietură de proporții, Mihai Mărgineanu și trupă să au revenit în Capitală și vor rămâne aici pentru pregătirile super concertului, intitulat „Haimanalele la Cinema”. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei dar și alte surprize vor răsuna pe scenă de la Cinema Patria, luni, 2 iunie începând cu orele 20:00. Cei care nu doresc să rateze șansă de a-l revedea pe Mihai Margineanu cântând LIVE, își mai pot achiziționa bilete din rețeaua VREAU BILET – la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu (D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria și online prin www.vreaubilet.ro.