Mihai Margineanu & Band canta pe 19 noiembrie la Hard Rock Cafe

De: Nicoleta Nicolae / 12.11.2015, 14:00
Mihai Margineanu & Band canta pe 19 noiembrie la Hard Rock Cafe
Joi, pe 19 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic si Hard Rock Cafe va invita la un nou show exploziv cu Mihai Margineanu. La concert vom avea o urna mobila unde Asociatia BestMusic va strange fonduri pentru fundatia ESTUAR, fonduri ce vor fi donate familiilor celor implicati in tragedia de la Colectiv. Urna va fi prezenta la toate concertele BestMusic atat din Hard Rock Cafe cat si din alte locatii.

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el „Ma iubeste femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviatia” sau „Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
– 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 65 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 65 de lei. În ziua concertului, biletele acces general vor costa 70 de lei – cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fara loc, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.