Mihai Mărgineanu cântă în serialul “Las Fierbinţi”

De: Cătălina Matei / 01.02.2012, 13:12
Mihai Mărgineanu cântă în serialul “Las Fierbinţi”
Serialul de comedie “Las Fierbinţi”, care începe în curând la PRO TV, vine cu o coloană sonoră inedită ce poarta semnătura lui Mihai Mărgineanu.

În stilul său original, inconfundabil, Mihai Mărgineanu cântă în „Las Fierbinţi” despre paradisul rural în care-şi duc viaţa personajele serialului.

Mihai Mărgineanu recunoaşte că a fost cucerit de scenariul serialului din primele clipe, aşa că inspiraţia nu a întârziat să apară. „Am fost invitat de către producătorul filmului la o discuţie şi-o cafea într-un loc care te face să zici DA, orice s-ar întâmpla. La o cafenea frumoasă şi cu cafea bună! Şi-am zis! Apoi, am aşteptat scenariul şi filmările cu sufletul la gură. Îl ştiam pe Mimi Brănescu, ca actor şi scenarist, dar nu-l întâlnisem niciodată şi nici nu-mi picase în mână vreun script de-al lui. Am citit primele şase episoade într-o oră. Am râs de mi-au dat lacrimile. Iar eu m-am simţit ca peştele în apă cântând despre şi pentru lumea care îmi este, cognitiv, foarte aproape”, spune Mărgineanu.

Colaborarea artistului cu echipa „Las Fierbinţi” s-a concretizat şi cu apariţia unui videoclip, „Dragoste rurală”, care conţine imagini din serial şi care poate fi urmărit pe site-ul protv.ro.
Telespectatorii PRO TV îl vor vedea pe Mihai Mărgineanu în „Las Fierbinţi” in dublă ipostază: „Sunt personajul imaginar care povesteşte cântând despre ce se va întâmpla, dar mai sunt Ardiles, beţivul cântăreţ al satului, un pic artist şi pierde-vară ca un greiere autentic”, spune Mihai Margineanu.