Mihai Mărgineanu, concert tare la Hard Rock Cafe

Apropo.ro / 02.02.2015, 11:44
Mihai Mărgineanu, concert tare la Hard Rock Cafe
BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe, joi, 5 februarie, începând cu ora 21:30, la un concert cu artistul pe care “îl iubeşte toate femeile”, Mihai Mărgineanu alături de trupa sa live!

Vino să cânţi alături de unul dintre ce mai autentici şi populari artişti români la Hard Rock Cafe şi să cânţi alături de el „Mă iubeşte femeile”, „Zărită”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviaţia” sau „Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic.
 
Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze şi cu piesele sale proprii.

Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele sau stil propriu. Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Mărgineanu este cunoscut cinefililior şi din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, „Las Fierbinţi”, serial unde asigura şi coloana sonoră.

BILETE

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 50 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 70 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară. Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigură automat şi rezervarea la masa aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Bileţele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts