Mihai Mărgineanu – concertul „Haimanalele la Cinema”, pe 2 iunie, la București

De: Carmen Ulian / 21.04.2014, 11:00
Mihai Mărgineanu - concertul
Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai prolifici artiști autohtoni de muzica folk, va transforma o seară obișnuită de "Cireșar", într-o petrecere de zile mari, pe 2 iunie 2014, denumită sugestiv ..."HAIMANALELE LA CINEMA".

Mai exact, în data de 2 iunie 2014 la Cinematograful Patria începând cu orele 20:00, vor fi așteptați toți cei care îi îndrăgesc melodiile arhicunoscute pentru o distracție pe cinste între prieteni, ca în vremurile bune.

Cu melodii celebre precum „Paraschivo”, „Melci, scoici, raci, craci” sau „Mă iubește femeile”, artistul va încălzi ușor atmosfera, și va continua timp de aproximativ două ore să vă înveselească în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes: „Gore Din Chitila”, „M-am dus să tai un copac”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, ” Jana Era Croitoreasa” sau „Aviația dă senzația”.

Cu toate aceste amestecuri de muzica folk, lăutăreasca, folclorica, latino sau chiar și rock, Mihai Mărgineanu le propune celor prezenți un eveniment pe care nu-l vor putea uita niciodată.

Mihai Margineanu

Alături de Mihai Mărgineanu îi veți putea aplauda pe simpaticii săi instrumentiști, care au demonstrat de fiecare dată, cu succes, că pot cânta cu ușurință orice gen muzical: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitară), Nicu Dumitrescu (percuție), Cristi Horia (vioară) și Constantin Dragu „Kiba” (chitară bass).

Deși, s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii ani, „Las Fierbinți”, serial unde asigura și coloana sonoră.

Biletele pentru concertul „HAIMANALELE LA CINEMA” ce va fi susținut de Mihai Mărgineanu în data de 2 iunie la Cinema Patria, sunt disponibile în rețeaua VREAU BILET la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu ( D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria și online prin www.vreaubilet.ro.

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc: cat.I – 69 ron și cat.- 79 ron.