Mihai Mărgineanu: „La capitolul femei stau prost”

Apropo.ro / 31.08.2012, 14:00
Mihai Mărgineanu:
Mihai Mărgineanu povestește despre trecutul lui sexual, spectacole și cursurile de pilotaj pe care le face în prezent, într-un interviu pentru protvmagazin.ro

Mihai Mărgineanu este un tip charismatic, amuzant, un actor și un cântăreț remarcabil, iar de curând, și un pilot în devenire.

Protvamagzin.ro a stat de vorbă cu Mihai Mărgineanu care a povestit fără rezerve despre femeile care i-au trecut prin pat, cum se vede ca bărbat, dar și despre muzica pe care o oferă publicului.

protvmagazin: Ai mai compus ceva în ultima vreme?

Mihai Mărgineanu: Da! Am conceput mult pentru „Las Fierbinți”, am vrut să tranform muzica mea în personaj. Probabil că o să am decența ca, într-un viitor apropiat, să strâng tot materialul într-un singur loc și să-l public, pentru că mie-mi place tare mult.

protvmagazin: Din toamnă, începe un nou sezon „Las Fierbinți”. Să înțeleg că vom revedea din nou alături de Bobonete și gașca?

Mihai Mărgineanu: Mă mănâncă puțin să dau din casă și să-ți dezvălui câteva secrete din sezonu’ asta. Ce pot să-ți spun, fără să fiu înjurat de producători, este că veți vedea actori mari în „Las Fierbinți”, că veți avea parte de râs sănătos, de umor sănatos și că forma finală a episoadelor este surpriză chiar și pentru noi ăștia de am jucat în ele.

protvmagazin: Compui și vorbești mult despre femei. Cum a stat Mihai Mărgineanu la capitolul femei până acum?

Mihai Mărgineanu: Prost! Țin minte toate partidele sexuale pe care le-am avut, pentru că au fost atât de puține încât n-am cum să le uit. Pentru că sunt cam urâțel, nici n-am avut pretenții la a naște pasiuni în vreun suflet de femeie aiurită. Și tocmai d-aia m-am dedicat în totalitate dezmățului . De fapt, cred că pe mine mă iubește o singură femeie și e mai bine așa decât să te iubească două nebune în același timp. Altfel, se declanșează iadul și nu mai ai liniște.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Mihai Mărgineanu, pe protvmagazin.ro