Mihai Mărgineanu, la un pas de MOARTE din cauza unui ŢÂNŢAR

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 14:03
Mihai Mărgineanu, la un pas de MOARTE din cauza unui ŢÂNŢAR
În urmă cu câteva zile, Mihai Mărgineanu şi trupa sa au fost în pericol de moarte. Avionul pilotat de artist era să se prăbuşească după ce a decolat de pe aeroportul din Tulcea. Deşi pare o glumă, motivul este incredibil, dar adevărat: vina îi aparţine unui... ţânţar!

Invitaţi să susţină un concert pentru o renumită companie americană într-un resort din Murighiol, Mihai Mărgineanu şi băieţii din trupa sa au trecut prin momente dificile. Cunoscut deja pentru pasiunea pe care dezvoltat-o dar şi pentru calităţile reale de aviator, Mihai Margineanu a decis să îşi i-a colegii de trupă şi să se deplaseze cu avionul către locaţia evenimentului, aterizând fără probleme pe Aeroportul Tulcea.  A doua zi, însă, comandantul Mihai şi-a îmbarcat din nou trupa pentru întoarcerea acasă şi, după ce a efectuat toate formalităţile şi manevrele specifice decolării, după ce a aliniat avionul în capătul pistei, după ce a băgat motorul în plin şi a început să prindă viteză mare pentru desprinderea de sol, băieţii din trupa au tras o sperietură gravă, atunci când au simţit că avionul frânează brusc de la 150 km /h până la oprirea totală a acestuia.

Adevărul este că, spune Cristi Horia (Vioara), ”vitezometrul nu indică corespunzător, iar Margineanu a decis să nu decoleze până nu remediază problema.” Deşi, ar fi putut fi o glumă, vinovatul a fost de fapt, un ţânţar care îşi făcuse de cap în priză de presiune statică şi reuşise să dea peste cap toate aparatele de bord ale avionului.

Scăpaţi din această întâmplare, nevătămaţi, dar cu o sperietură de proporţii, Mihai Margineanu şi trupă să au revenit în capitala şi vor rămâne aici pentru pregătirile super concertului, intitulat ”Haimanalele la Cinema”.

Cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei dar şi alte surprize vor răsuna pe scenă de la Cinema Patria, luni, 2 iunie începând cu orele 20:00. Cei care nu doresc să rateze şansă de a-l revedea pe Mihai Margineanu cântând live, îşi mai pot achiziţiona bilete din reţeaua VREAU BILET – la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu (D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online prin www.vreaubilet.ro.