Mihai Mărgineanu și „Haimanalele” se întorc cu un nou concert la cinema

De: Dragos Tanase / 11.09.2014, 10:00
Mihai Mărgineanu și
Fie că îi asculți muzica acasă sau în sala de spectacol, fie că îl zărești ocazional în anumite emisiuni de televiziune povestind cu tâlc tot soiul de întâmplări amuzante îmbinate cu chestiuni serioase despre profesia și pasiunile sale, sau te distrezi teribil în timp ce urmărești un nou episod din serialul tv al momentului, Mihai Mărgineanu este fără doar și poate un artist care incanta privirile și sufletele romanilor indiferent de vârstă.

După succesul concertului „Haimanalele la cinema”, susținut în luna iunie cu casa închisă la cinematograful Patria din capitală, Mihai Margineanu alături de colegii săi de trupă revin în atenția fanilor cu un „nou episod muzical”, respectând promisiunea de a continua, în cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat în urmă cu câteva luni.

Așadar, show-ul va continua și pe 15 octombrie, când „haimanalele” se vor întoarce la Cinematograful Patria cu o nouă repriză de muzică live.

În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Margineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum „Paraschivo”, „Melci, scoici, raci, craci” sau „M-am dus să tai un copac” și îi va înveseli pe cei prezenți cu povestiri amuzante dar și cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: „Mă iubește femeile”,”Gore Din Chitila”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, ” Jana Era Croitoreasa” sau „Aviația da senzația”.

Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau chiar și rock, Mihai Mărgineanu garantează un show pe care spectatorii nu-l vor putea uita niciodată.

BILETE

Biletele pentru concertul lui Mihai Margineanu din data de 15 octombrie au fost puse în vânzare și sunt disponibile prin Vreau Bilet la: stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematografului Patria, librăria Eminescu și online prin www.vreaubilet.ro. Prețurile acestora sunt de 69 lei pentru locurile de la balcon și 79 de lei pentru cele de la parter și loje.