Mihai Mitoşeru îl înlocuieşte pe Bursucu’ la «Se strigă darul»

De: Cristiana Trifu / 12.09.2017, 11:13
Mihai Mitoşeru îl înlocuieşte pe Bursucu' la «Se strigă darul»
Show-ul “Se striga darul” revine la Kanal D, din 16 septembrie, de la ora 20:00, avandu-i ca prezentatori pe Andreea Mantea si pe Mihai Mitoseru. Nunti fabuloase, povesti incredibile de viata, emotii uriase si distractie la cote maxime, de toate acestea vor avea parte telespectatorii urmarind noile editii ale emisiunii “Se striga darul”, in fiecare sambata, de la ora 20:00.

“Sunt onorat sa pot aduce bucurie in viata oamenilor, sa fiu alaturi de ei in momentele fericite si sa fac totul pentru a strange cat mai multa zestre. Sunt sigur ca Andreea va fi pentru mine o concurenta redutabila,  foarte inventiva, persuasiva si ambitioasa”, a declarat Mihai Mitoseru.

Andreea Mantea se declara si ea incantata de aceasta colaborare cu noul coleg de emisiune si, de asemenea, spune ca experienta  nuntilor a “imbogatit-o” cu noi cunostinte despre diferite mestesuguri gospodaresti.

“Ne dorim din tot sufletul sa le aratam in continuare telespectatorilor cat de spectaculoase sunt traditiile la nuntile din  tara noastra, in toate zonele Romaniei si cat de frumos stiu sa se distreze romanii. Am intalnit povesti incredibile de dragoste, pe care le puteti urmari in urmatoarele editii ale emisiunii . La filmari, au fost mai multe multe premiere pentru mine, un exemplu ar fi acela ca  am imbracat costumul de apicultor si chiar am stat, realmente, langa stupi! Dar ce nu fac eu pentru mirii nostri? ”, spune Andreea Mantea.

Nu ratati show-ul celor mai spectaculoase nunti, “Se striga darul”, din 16 septembrie, difuzat in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru.