Mihai Neșu a împlinit, ieri, 29 de ani

De: Tanase Dragos - Marian / 20.02.2012, 09:58
Mihai Neșu a împlinit, ieri, 29 de ani
Fotbalistul Mihai Neșu a împlinit, ieri, 29 de ani, ocazie cu care jucătorii, oficialii și staful echipei Steaua i-au urat "La mulți ani", exprimându-și susținerea față de acesta prin mai multe mesaje postate pe site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Dar si coechipierii și suporterii echipei la care a evoluat până să se accidenteze, FC Utrecht , l-au felicitat și l-au ajutat să strângă bani pentru Fundatia sa, de ajutorare a copiilor care au aceleași probleme locomotorii.

Formația FC Utrecht a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa AZ Alkmaar, într-un meci din campionatul Olandei, chiar în ziua în care Mihai Neșu a împlinit 29 de ani, jucătorul român fiind prezent la eveniment și omagiat de întregul stadion.

Mihai Neșu a fost omagiat și în România, joi, de fanii Stelei, la meciul de pe teren propriu cu Twente Enschede, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Galeria Stelei aflată la peluză în Arena Națională a scris numele lui Neșu folosind cartoane galbene, iar chipul jucătorului a fost realizat din cartoane albe. De asemenea, înainte de începerea jocului, tot stadionul a scandat numele lui Neșu. Fanii steliști au afișat și un banner cu mesajul: „Luctor et Emergo” (Lupt și mă ridic la suprafață).

Neșu s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgență la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenții chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.

Citește urările primite de la steliști, pe Mediafax.ro.