Mihai Petre a luat lecţii de dansuri greceşti

Apropo.ro / 01.08.2012, 11:59
Mihai Petre a luat lecţii de dansuri greceşti
Mihai Petre, juratul emisiunii “Românii au talent” de la ProTV nu pierde nicio ocazie de a dansa. Aflat în vacanţă în Grecia alături de sotia sa şi de un grup de prieteni, Mihai a învăţat şi câteva dansuri greceşti.

Mihai Petre si sotia„In hotelul în care am stat erau seri tematice şi aşa am reuşit să învăţ de la greci câţiva paşi din dansurile lor tradiţionale, care sunt mult mai complexe decât ceea ce dansăm noi pe la petreceri. Acum sunt pregătit pentru o nouă rundă de preselecţii la „Românii au talent”, în cazul în care mai apare un nou Gigel Frone”, a povestit Mihai.

Mihai PetrePentru că a avut o perioadă extrem de aglomerată, în care a pregătit relansarea clublui său de dans, „Academia de dans Mihai Petre”, acesta şi-a dorit o vacanţă cât se poate de liniştită. „A fost o perioadă agitată şi urmează una şi mai şi. Pe lângă caravana „Românii au talent”, pregătesc şi un eveniment special în România din punct de vedere al dansului, aşa că aveam nevoie de odihnă şi relaxare”, a mai adăugat Mihai. Dacă în general în vacanţe plăcerea oamenilor este de a se trezi la ore cât mai târzii, nu este şi cazul lui Mihai. In fiecare dimineaţă acesta îşi petrecea minim 2 ore în sala de sport, după care urmau şi câteva ture de bazin. Cu bateriile încărcate, Mihai este acum gata „să treacă la treabă”. In august, acesta va pleca prin ţară în căutare de noi talente pentru cel de-al treilea sezon al show-ului de la ProTV.