Mihai Petre aduce în România cei mai buni dansatori sportivi din lume

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2016, 13:15
Mihai Petre aduce în România cei mai buni dansatori sportivi din lume
Mihai Petre va organiza cea de-a cincea ediţie internaţională a concursului de dans sportiv "Romanian Open".

Evenimentul  realizat de Academia de Dans Mihai Petre, va avea loc pe 21 şi 22 mai, in incinta Rin Grand Hotel, acolo unde 500 de perechi din 16 ţări se vor întrece pe ritmuri de samba, vals, rumba sau jive. Galele se vor desfăşura sâmbătă şi duminică de la ora 19.00, iar printre concurenţi se numără si perechea ce ocupă prima poziţie în clasamentul internaţional  la secţiunea latino.

“Aceasta competiţie a fost o mare provocare atât pentru mine cât si pentru Elwira atunci când am hotărât prima oară să o organizăm. Faptul că am ajuns la ediţia cu numărul 5 este o confirmare a muncii noastre şi a efortului depus în fiecare an. Suntem foarte bucuroşi că putem oferi publicului din România un adevărat regal pentru că, dincolo de o competiţie de dans sportiv, ceea ce se întâmplă la Romanian Open este un extraordinar spectacol de dans. Anul acesta îi com avea în concurs pe cei mai buni dansatori ai lumii la secţiunea latino plus alte câteva perechi aflate pe primele poziţii in clasamentul international, aşa că spectacolul va fi cu adevărat extraordinar”, a declarat Mihai Petre.

Romanian Open, una dintre cele mai mari competiţii de dans sportiv din ţara va avea loc în weekend-ul 21-22 mai în cadrul Rin Grand Hotel. Galele finale, semifinalele şi finalele vor începe la ora 19:00, atât sâmbătă, cât şi duminică. Biletele pot fi achiziţionate direct din locaţie.