Mihai Petre, invitat la dans de o doamnă de 80 de ani

De: Pusa Toader / 09.03.2012, 07:00
Mihai Petre, invitat la dans de o doamnă de 80 de ani
Cea de-a patra ediţie a show-ului “Românii au talent”, difuzat de PRO TV vineri, 9 martie, scoate juriul la dans!

Mihai Petre primeşte la Românii au talent o invitaţie de nerefuzat. O doamnă de peste 80 de ani prezentă în concurs a venit hotărâtă să îl invite la un vals sau tango pe temutul jurat. Deşi talentul doamnei este de a compune şi de a recita, aceasta nu a vrut să părăsească scena fără a dansa înainte cu Mihai Petre, dorinţă care de altfel i-a fost îndeplinită!
Un alt invitat surpriză al editiei de pe 9 martie este Nea Mărin. Prezent la show-urile „Românii au talet” din ţară, acesta a ajuns la Constanţa chiar pe scena show-ului, alături de Smiley şi Pavel Bartoş, într-o demonstraţie de dans popular pe drum&bass.
Ediţia de vineri, 9 martie, va aduce în fata telespectatorilor talente neaşteptate, emoţionante, la care nu s-ar fi aşteptat nicio clipă şi care stârnesc reacţii incredibile din partea celor trei juraţi: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Emotia şi tensiunea vor ajunge la asemenea cote, încât Andra va fi pusa la grea încercare în cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent”.