Mihai Petre, noul protagonist din Aniela

Apropo.ro / 27.07.2009, 00:00
Mihai Petre, noul protagonist din Aniela
În urma a zeci de ore de repetiţii pe platourile de filmare, producătorii, împreună cu regizorii şi scenarista serialului de epocă “Aniela“, au decis că Mihai Petre se potriveşte mai bine decît oricine pentru rolul Radu Vulturesco, care iniţial fusese oferit lui Denis Ştefan.

Astfel, el va fi noul protagonist al serialului şi va forma împreună cu Adela Popescu un cuplu învăluit în parfumul anilor 1900, în cea mai ambiţioasă producţie marca Promance, care va fi difuzată, din toamnă, Acasă.

”Toată viaţa am studiat manierele elegante, dansurile din acea perioadă, postura şi atitudinea celor de atunci. A fost o mare onoare să primesc o astfel de propunere şi am acceptat cu plăcere, conştient că este o responsabilitate imensă”, mărturiseşte Mihai Petre.

Ruxandra Ion, producător general al serialului “Aniela” şi Managing Director Promance, declară: “În timpul repetiţiilor, ne-am dat seama cu toţii că Mihai aparţine acelei epoci, îţi dă senzaţia că s-a născut atunci, are o nobleţe înnăscută, de la gest la rostirea limbajului elegant, distins al epocii pînă la poziţia pe cal şi dansul cotillionului la baluri. Mihai Petre este Radu Vulturesco”.