Mihai Petre si Elwira Duda, nunta ca in povesti la Palat

Apropo.ro / 09.06.2008, 16:57
Mihai Petre si Elwira Duda, nunta ca in povesti la Palat
Inca mai exista povesti cu printi si printese, daca privim spre nunta lui Mihai Petre si Elwira Duda, de la Palatul Stirbei.

Avem in fata noastra exemplul ca inca exista povesti cu printi si printese, avand ca dovada nunta la Palatul Stirbei a lui Mihai Petre si Elwira Duda. (vezi galeria foto)

Dupa ceremonia religioasa, ce a avut loc (pe 7 iunie) la Biserica Domnita Balasa, mirii au plecat intr-o limuzina spre locul petrecerii, la Palatul Stirbei. Mirii si-au asteptat de aceasta data invitatii conform traditiilor noastre, dar si poloneze (nationalitatea miresei): un colac mare, sare si doua pahare de palinca. Conform traditiei, paharele le-au aruncat pe deasupra capetelor pentru a "sparge ghinionul", dar si pentru o viata imbelsugata.

Alaturi de miri, la nunta cu 200 de invitati, au participat colegii lui Mihai de la "Dansez pentru tine", Edi Stancu, Wilmark, Stefan Banica si Andreea Marin, Amalia Enache, Dan Bordeianu cu iubita sa, dar si copiii de la scoala de dans a mirilor.

Elwira Duda a purtat o rochie lunga, batuta cu pietre, alaturi de Mihai care a fost elegant ca intotdeauna. Sala care a gazduit petrecerea a fost decorata in doua culori: bordo si crem vanilie. In aceste doua culori a fost decorat si tortul mirilor. Pe mese s-au aflat florile preferate ale miresei: margaretele.

Mihai Petre si Elwira Duda

Petrecerea a inceput cu dansul mirilor, un vals, pe care nu au apucat sa il repete dinainte (la ce meserii au, mai trebuia?).

Elwira l-a emotionat pe Mihai cu cadoul sau: un colaj cu cele mai importante momente ale relatiei lor, de la primul sarut si prima cina romantica, la momentul cererii in casatorie. Momentul a fost urmarit de toti invitatii.

Cum in povestile cu printi si printese, printul trebuie sa plece "pe campul de lupta", printul ei, Mihai, a plecat "sa lupte" alaturi de Caravana emisiunii "Dansez pentru tine" la Iasi in cautarea de noi concurenti pentru editia din toamna. Mihai Petre va fi alaturi de echipa emisiunii la Iasi, Chisinau, Timisoara, Oradea, Cluj, Constanta si Bucuresti, unde de altfel isi va reveni la printesa Elwira. Dupa preselectie acestia vor pleca, in sfarsit, in luna de miere.

Echipa Apropo.ro ureaza mirilor Casa de Piatra!