Mihai Tatulici, vrăjit de soţia lui Horia Moculescu: “O bijuterie de origine suedeză”

De: Cătălina Matei / 21.06.2016, 12:10
 Mihai Tatulici, vrăjit de soţia lui Horia Moculescu: “O bijuterie de origine suedeză”
Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin joi, 23 iunie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediţie specială Seniori vs Juniori, în care cei doi invitaţi se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platoul lui Dan Negru, ci şi cu vedete de televiziune, sportivi şi artişti mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprişan sau Andrei Ştefănescu.

Cum juniorii îi vor provoca pe seniori la tot felul de mărturisiri, Mihai Tatulici va povesti, de exemplu, cum l-a cunoscut pe Horia Moculescu, pe 5 august 1971, pe Litoral, când a rămas impresionat nu doar de programul pe care acesta îl susţinea acolo, în calitate de şef de orchestră, ci şi de soţia acestuia, “o bijuterie” de origine suedeză. Dar şi despre relaţia absolut specială pe care realizatorul de televiziune a avut-o cu mama sa, “care simţea tot ce mi se întâmplă, oriunde mă aflam pe lumea asta”.

La rândul său, Horia Moculescu îşi aminteşte cum a cântat, în 1965, la o recepţie pentru Indira Gandhi şi cum a asistat la debutul cântăreţei Naarghita pe scena indiană,  în ce împrejurare a dat mâna cu Nicolae Ceauşeşcu, dar şi în urma cărei întâmplări compozitorul nu a mai avut voie să cânte în nici un restaurant din Bucureşti.

Ce alte povestiri fascinante vor spune cei doi invitaţi şi care dintre cele două “tabere” va ieşi învingătoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”.