Mihai Trăistariu, entuziasmat de noul său look

De: Carmen Ulian / 31.10.2014, 10:00
Mihai Trăistariu, entuziasmat de noul său look
Mihai Trăistariu se simte foarte bine în pielea sa, mai ales acum de când ''s-a tunat''. Artistul ține piept tuturor celor care nu sunt pe aceeași undă cu el.

Mihai Trăistariu este criticat pentru alegerile făcute în ultima perioadă. Nu înțelege de ce fanii sunt așa indignați, motiv pentru care a postat câteva cuvinte pe Facebook.

„Sunt un om liber, fac fix ce vreau, unde vreau, cum vreau, când vreau. Doar le citesc punctul de vedere și-mi văd de treabă. Am pornit pe un drum și … nu mă mai întorc ! Ei, bine … uite de asta am reușit eu în viață ! Pentru că niciodată nu m-am luat după sfaturile celor mulți!”, scrie Mihai.

Mihai Traistariu

”Așa că … pentru VOI, cei care mă întrebați zilnic, săptămânal … cum să faceți să aveți succes … vă dau un singur sfat : urmați-vă visele ! Nu țineți cont de nimeni și nimic!”, a continuat acesta.

”Am studiat biografiile oamenilor de afaceri care au reusit. Cu toții au strigat într-un glas – secretul reușitei lor : ” n-am ascultat de nimeni ! „, ” Am făcut fix ce m-a taiat capul ! „, ” Mi-am urmat instinctul!”

P. S. : Adevărul e că mi se rupe de tot și de toți …”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina lui de Facebook, unde mai declară că este mai fericit ca niciodată.