Mihai Trăistariu, înainte și după transplantul de păr

De: Gabriela Voicu / 29.03.2013, 17:15
Cum arată Mihai Trăistariu după ce a suferit în jur de 6.000 de înțepături în cap, timp de 8 ore.

Cântărețul Mihai Trăistariu nu renunță la buclele sale crețe, chiar dacă nu sunt bogate, și a decis să își facă un implant de păr pentru că se confrunta cu calviție.

Artistul a fost la o clinică din Turcia pentru a face intervenția chirurgicală, însoțit de Cătălin Măruță, care s-a asigurat că întreaga procedură medicală a fost filmată.

Cântărețului i-au fost extrase 3.000 de fire de păr din spatele capului care au fost implantate în față, unde părul lui Mihai începuse să se rărească.

Mihai Trăistariu, înainte de a rămâne fără păr

De ce a ales Turcia și nu România? „Am venit să rezolv problema în Turcia, în România nu am putut. Din 250 de fire, doar vreo 11 s-au prins, un smoc în mijloc. Am un ghinion teribil cu medicii din România, au facut experimente cu mine. Nu s-au priceput deloc, au tăiat în carne vie”, a povestit Trăistariu. Acesta a adăugat: „Eu am fost cobaiul lor. Am dat 50 de euro pentru acea operație. M-am calicit, în loc să dau 2.000 de euro să îmi fac ceva de calitate”.

Mihai Trăistariu, înainte și după implant

În Turcia, Trăistariu a fost tratat de profesioniști și e mulțumit, deși a suferit în jur de 6.000 de înțepături în cap, timp de 8 ore.

„Părul l-am pierdut după ce a murit mama, în 2006. M-a afectat foarte mult pierderea ei”, a povestit Trăistariu la Happy Hour.

După cum puteți vedea, diferența este vizibilă și Trăistariu a postat mândru pe Facebook o fotografie cu capul său, înainte și după implant.